Media- en presentatietraining

Nieuws is razendsnel. Twitter en Facebook hebben een aardverschuiving veroorzaakt. Met een mobieltje is een foto of video vlug op internet gezet. Sneller dan ooit vindt het nieuws zijn weg naar het publiek...

Ook uw organisatie of bedrijf kan ineens in het nieuws zijn. Vaak gebeurt dat op momenten dat u er niet op zit te wachten. Bijvoorbeeld bij een crisis of een calamiteit. Hoe gaat u om met publiciteit, wat is uw verhaal?

Het kan ook andersom. U wilt zelf graag in het nieuws komen. Hoe zorgt u dat u de krant haalt en op Radio en Tv komt? Hoe bereikt u uw doelgroep?

De mediatraining gaat in op deze aspecten. U krijgt inzicht in de mediawereld en de werkwijze van journalisten. Wat zijn de do’s en don’ts in de omgang met het journaille? En hoe geeft u een goed interview? U leert op een natuurlijke manier presenteren en uw boodschap helder over te brengen door training voor de camera.

Uitgangspunt is een open en eerlijke relatie met pers en een geloofwaardig en zelfverzekerd media-optreden.

Voor managers, bestuurders, politici en communicatie-professionals. Van teamtraining tot individueel advies en coaching.

Opdrachtgevers

Diverse bedrijven, non-profitinstellingen en gemeenten. Managers, bestuurders, communicatiemedewerkers, politici, wethouders en burgemeesters.

Daarnaast o.a.

Brandweer Fryslân

Meerdaagse training omgaan met de pers voor de Officieren van Dienst. 

Jonge Ondernemers Prijs Noord Nederland

Mediatraining en presentatieadvies finalisten.